En perfekt jacka för mellanperioden

Jacka

En perfekt jacka för mellanperioden

Min nya jacka som jag fyndade på rea är verkligen perfekt för mellanperioden. Från höst till tidig vår skulle jag säga. När det blir riktigt kallt och många minusgrader är den lite för kall men då har jag en tjockare dunjacka från Ralph Lauren. Jag älskar den mossgröna färgen på min nya jacka, jag som annars inte bär så mycket färg. Skorna är också att rekommendera, jag fryser aldrig om fötterna när jag bär de här kängorna.

Igår åkte vi in till stan en vända och då orkade jag äntligen släpa med mig kameran för att knäppa av en ny outfit. Jag är på jakt efter en ”vaxduk” till vårt köksbord. Eller ingen renodlad vaxduk men en avtorkningsbar linneduk. De hade en på Åhlens som kändes fin i kvalitén (55% linne/45% akrykbelagd bomull) men färgen föll mig inte i smaken och dessutom var den lite för liten. Tanken är att ha den duken på bordet under vardagarna eftersom det är mer praktiskt när man har två kids som kladdar vid matbordet. Vi har ju ett nytt bord i oljad ek och säga vad man vill om patina men jag är inte så förtjust i att få fettfläckar från barnens händer och vi orkar inte slipa/olja bordet allt för ofta så därför hade det varit smart med en sådan duk. Om ni har tips på vart det finns att måttbeställa får ni gärna hojta till…

Mössa & jeans: Filippa K / Jacka: Stenströms / Väska: Mulberry / Kängor: Legero

2 comments on “En perfekt jacka för mellanperioden

  1. Så fin kappa! Jag undrar hur den är i storlek?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.