En perfekt semesterklänning

SemesterklänningEn perfekt semesterklänning

Första kvällen bar jag min beiga linneklänning, en alldeles perfekt semesterklänning. Jag älskar löst sittande plagg och gärna i linne när det vankas utlandsresor. Det är så fräscht på något vis. Denna införskaffade jag för två år sedan och plockar fram den varje år. Denna gången matchade jag med ett nyinförskaffat diadem, min bruna Mulberryväska och sandaler från Zara. Klänningen kommer från Stenströms. Semesterklänning Stenströms

Det här var alltså utsikten från mamma & Jockes lilla trädgård som de hade i anslutning till deras hotellrum. Så vackert med alla palmer och perfekt foto-location för mig, hehe!

Linneklänning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.