En tuff barndag

En tuff barndag

Alltså jag är så redo för att kasta in handduken här ikväll! Hur kan dessa två barnen fullkomligt köra slut på en vissa dagar? Idag har båda två betett sig som två mini-monsters från det att jag hämtade dem på Förskolan tills dess att de gick och la sig. Inte båda två samtidigt men de har liksom gått om varandra så jag känner nästan att jag blir knäpp. Det är tur att man få återhämta sig lite när de gått och lagt sig och innan man själv ska sova. Den tiden blir för övrigt mindre och mindre för numer somnar de först vid halv nio!

Hur som helst, jag har haft en superspännande jobbdag och besökt vårt nya kontor! Yes vi har signat nytt kontor med inflytt efter årsskiftet. Wow vilken utsikt vi kommer att ha. Från mitt kontor har jag utsikt mot Öresundsbron. Tänk så lyxigt att sitta där vid skrivbordet och blicka ut över bron med omnejd samtidigt som jag sippar på en kopp kaffe. Ren och skär lyx!

Nu väntar soffläge för mig och en Lohilo-glass. Jag har fortsatt vara duktig med kosten och det känns så bra, inne på fjärde dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.