Ett dygn i Köpenhamn

NH Collection Copenhagen

Ett dygn i Köpenhamn

I måndags checkade jag och Amanda in på NH Collection Copenhagen för ett dygn i vårt kära grannland. Det var minst sagt en spontantur då vi bestämde oss för att åka så sent som dagen före avfärd. Det är så sällan som man kan vara sådär spontan när man har barn men tack vara Nationaldagen och att maken gick med på att täcka upp på hemmafronten gick det att lösa. Vi hade väl inte några särskilda planer på vad vi skulle göra i Köpenhamn mer än att titta i lite butiker, äta gott och bara ta det lugnt.

Till vår besvikelse visade det sig dock att alla butiker var stängda under måndagen eftersom Danmark firade sin Nationaldag. Istället fick det bli än mer chilltid sippandes på ett glas bubbel på någon mysig restaurang, inte mig emot men vi var även så sugna på att gå i butiker. Det löste sig dock med att vi dagen efter passade på att ta en liten tur på stan innan vi begav oss hemåt igen. Jag köpte ett par solglasögon från Chanel som varit slutsålda i Sverige i ett bra tag nu. Valutan gjorde det dock inte så förmånligt men jag ville verkligen ha dem. Oj så välbehövlig denna visiten var.

Köpenhamn NH Collection Copenhagen NH Collection Copenhagen

Jag kan verkligen rekommendera NH Collection Copenhagen ifall ni funderar på en tur till Köpenhamn. Hotellet ligger längst med kanalen i Christianshavn. Man tar enkelt tåget från Sverige och hoppar av på Kastrup Lufthavn och byter till metron som sedan går till Christianshavn. Metro-uppgången ligger nära hotellet, ca 4 min promenad, så det är verkligen så smidigt! Att promenera in till stan från hotellet tar ca 10-15 minuter och det är en superhärlig sträcka då man går längst med kanalen och slutligen kommer in via Nyhavn. Jag älskar inredningen på detta hotellet för att inte nämna frukosten som är en av de bättre jag ätit när jag bott på hotell! Hotellfrukost Hotellfrukost NH Collection Copenhagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.