Flytthjälp

-reklam för Grabbarna Flytt-

Flytthjälp

När dagen kommer och vi säger farväl av huset för att sätta tänderna i ett nytt objekt, ja då blir det flytthjälp. Utan tvekan! Är det något som jag har insett efter alla flyttar genom åren så är det att det ÄR VÄRT att ta in flytthjälp! Som vi har burit och kånkat och slitit. Inte nog med att det kräver en enorm fysisk insats så är det logistiskt så svårt att planera en flytt. Med största sannolikhet behöver man fråga vänner och familj om bärhjälp och flyttdatumet är oftast inte så flexibelt.

Jag minns när vi flyttade in i vårt hus. Vi skulle lämna vår gamla lägenhet samma dag och vi hade underskattat hur mycket vi hade att bära. Som tur var hade Calle ett helt gäng med ”bärvilliga” killar som hjälpte oss för att inte nämna insatsen som Fixar-Jocke gjort genom åren. Mamma har dessutom varit en stjärna på att hjälpa till att plocka upp och diska allt porslin samt flyttstädat ett antal lägenheter. MEN det är inte värt allt det jobbet och inte minst att ta upp allas tid. Varenda gång säger vi ALDRIG MER och nu menar jag det verkligen.

Det var precis sådär som Grabbarna Flytt tog fart. Tre grabbar som ställde upp för när vänner och familj som behövde flytthjälp. Deras vilja att hjälpa till och förmågan att alltid ha ett leende på läpparna trots trasiga hissar vid vindsvåningsflyttar, gjorde att flyttförfrågningarna ökade. Grabbarna Flytt har utvecklats till ett väletablerat flytt- och logistikföretag med kontor i Helsingfors och Stockholm med cirka 100 anställda. En flyttfirma som erbjuder allt ifrån flyttning till packning, magasinering och flyttstädning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.