Helgblommor och nystädat

Jag älskar denna känslan, när helgen är här och när huset är nystädat! Synd bara att det inte håller i sig så länge! Igår passade jag på att köpa en bukett med fredagsblommor, har fastnat för dessa ljuvliga rosa blommorna (Ranunkel) som gör sig så väl i vår stora vas. Tänkte först köpa franska tulpaner men det verkar inte vara säsong för dem längre för de var helt slut. Idag ska vi bege oss ut till Miljögården för att spana in trädgårdsmöbler, jag tror jag vet vilka vi vill ha men där finns ju en del at välja emellan och jag vill verkligen vara säker innan vi slår till så därför måste jag provsitta och fundera lite innan jag kan besluta mig.

Gårkvällen blev förresten en succé, fy tusan va skoj vi hade det och visst är det väl alldeles lagom att gå på nattklubb mellan 18:00 och 21:00? Vi dansade konstant och jag blev snabbt påmind om hur kul det är, efteråt var vi helt slut och vrålhungriga så vi rundade av kvällen med ett besök på Escama där vi beställde flera smårätter innan vi slutligen rundade av och åkte hem. Vid halv tolv låg jag redo i sängen och idag vaknade jag pigg och glad, det där med att vara ute halva natten är inte min grej så jag älskar detta konceptet. 

Jag är så nöjd med vår nya matta, det krävs en del felköp innan man slutligen hittar rätt! Jag vill ju även byta ut matsalsgruppen men vi får se när det sker, just nu har vi en hel rad med andra prioriteringar.

2 comments on “Helgblommor och nystädat

  1. Jag köpte nya utemöbler förra året, grythyttan, som jag älskar dem! De är så bekväma och snygga. Jag gillar att de har svikt i stolarna man sitter som en kung ??. Lycka till på jakten! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.