Hög på livet

Gud vad man uppskattar små saker i livet efter att ha legat som en platt pannkaka i sängen i flera dagar och i princip känt sig döende! Bara en sådan sak som att byta i sängen, tvätta påslakanen, städa, duscha Miio och jobba (visserligen hemifrån) har känts som en ren fröjd! Jag har haft så mycket energi och jag vill knappt att dagen ska ta slut…

Nu är alla sjukbacillerna som bortblåsta, jag känner endast pyttelite i halsen när jag sväljer! Ni skulle sett Miio’s glädje när han insåg att vi skulle ta en pw tidigare idag, han bokstavligt talat rusade genom hela rundan och lyckan var total! Jag har ju knappt orkat gå ner och rasta honom dessa dagarna. Nu ligger han här bredvid och doftar ljuvligt efter duschen som han fick efter vår promenad.

IMG_0114

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.