Home sweet home

Det blev en blixtvisit hemma i Sölvesborg, nu är jag (efter nästan TRE timmars färd med tåg och ersättningsbuss!!!) hemma i min lägenhet igen. Frustrerad som tusan då jag lagt halva dagen på att åka kollektivt, det får botas med en rejäl löptur!!

Nåväl, jag hade i alla fall en supermysig afton igår! Middagen jag tillagade åt Mammi & Jockis blev en succé, vi blev sittandes länge kring middagsbordet och småpratade om allt mellan himmel och jord. Mammi plockade fram lite gamla foton ifrån när jag var liten och vi skrattade åt hur gräslig klädstilen var på den tiden. Vi skålade i en flaska rött och hade det allmänt trevligt!

Som om inte detta vore nog avslutades kvällen tillsammans med min fina Marlena och bästis-Per! Hans hus är ju bara helt fantastiskt, det är så stort att jag kvällen till ära upptäckte ett helt nytt rum som jag totalmissat alla andra gånger som jag har varit på besök! Haha! Vi såg filmen Gatsby och åt oss tjocka på smågodis!

DSC_0223

DSC_0232

DSC_0235

Miio är så bortskämd hemma hos hans “morföräldrar”, nu har Mammi gått och köpt honom en egen fåtölj!

DSC_0219

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.