Home sweet home

Äntligen är jag hemma, vi hade en på tok för lång resdag igår så det var först runt elva-snåret på kvällen som jag efter lång längtan fick kasta mig i CJ’s armar! Helt underbar känsla!! Vi tog oss en välförtjänt sovmorgon och vaknade först runt halv tolv (INTE likt mig men jag antar att jag behövde det) och nu ska vi strax bege oss ner mot stranden för här hemma är det verkligen olidligt varmt!

Jag är verkligen världssämst på att överraska, jag kan liksom inte hålla mig och råkar alltid i förväg berätta om jag har köpt något till någon men den här gången gav jag mig tusan på att inte avslöja mig och tänk att jag lyckades (det är nog första gången i världshistorien)! Jag tror bestämt CJ blev gladast för lavastenen som jag plockade till honom på Island! 😉

P.S Jag kan inget om whisky men den här flaskan är visst CJ’s favorit, så stolt över mig själv att jag fann den!!

DSC_1392

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.