Hortensia som snittblomma

Hortensia

Hortensia som snittblomma

Jag unnade mig en ljuvlig blombukett idag och insåg att det var bra längesedan jag köpte snittblommor. Jag vill ha exakt denna Hortensia-sorten i trädgården, dock så verkar blommorna ändra färg efter ph-värdet i jorden. Hur som helst kan jag känna mig nöjd med vilken färg som helst bara de blir så här maffiga. Någon som vet vad sorten heter?

Just nu:

Barnen sover, mannen är hemma från en två dagar lång konferens och jag är så redo för soffan. Det har varit några sömnlösa nätter för min del och det finns väl bara barnen att skylla på där. Inatt slutade det med att både Elsa och Ludwig sov inne hos mig och Ludwig som ALDRIG sover inne hos oss. Han sover i princip alltid hela nätter utan att ens vakna. Det är precis som att han känner av när allt inte är som det brukar, i detta fallet att pappa inte var hemma. Förra helgen när vi var i Köpenhamn hade han också vaknat på nätterna. Nu hoppas jag att han kan få ro och sova som vanligt. Efter helgen ska vi dessutom fasa in Elsa i sin säng igen. Vi tappade det helt och har låtit henne sova mellan oss men det håller inte för hon sparkar sig igenom nätterna och väcker oss båda två. Hortensia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.