Hurra, hurra, hurra!

Höll ju nästan på att glömma, eller det gjorde jag väl inte för jag helgarderade mig och skrev ett traditionsenligt sms en minut över tolv i natt bara för att verkligen säkerställa att i tid komma ihåg att gratulera mina allra bästaste killkompis på hans födelsedag! Tänk hur många år vi har ”stått ut” med varandra och med handen på hjärtat kan jag säga att vi kommer för all framtid att vara vänner, du är guld värld och jag önskar dig allt gott!

Jag håller förresten på att manipulera Per om att han ska ta sig tiden så att vi åter igen kan åka upp till Vemdalen och åka skidor, han är dock lite svårflörtad där så vi får se vem som vinner kampen! Jag kanske ska knåpa ihop en blind-dejt här via bloggen så att han kommer på bättre tankar?!

DSC_0022 5

DSC_9123

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.