Into the gold

Tre bilder, det är vad man hinner med när man försöker att slå två flugor i en smäll och även knäppa av en outfit! Ludwig är inne i en extrem ”mamma-fas” där han vill att jag ska vara med på precis allt. Jag ska helst inte befinna mig mer än ett par meter ifrån honom och när han leker ska jag helst sitta bredvid honom och titta på, jag får inte vara med och leka utan ska bara vara närvarande som någon observatör som han slänger ur sig kommentarer till. Han berättar vad han gör, att tex Duplo-gubbarna klättrar upp på taket eller om någon slår sig så att ambulansen får rycka in. Haha, det är ändå ganska underhållande och nu lär han sig nya ord hela tiden så man blir dessutom lite stolt när man ser honom hålla på.

Silkesblus: Cavaliere Femme / Jeans: Newhouse / Sneakers: Superga

Oh yes, ännu ett par av mina gamla byxor som jag numer kan knäppa. Sist jag vägde mig så vägde jag 54,5kg så jag är snart nere på min ursprungsvikt på 52kg. Nu ska det poängteras att jag den senaste månaden i princip inte har varken motionerat eller tränat så jag räknar med att jag tappar de sista kilona så fort jag får in en rutin på att röra på mig samt börjar tänka lite mer på vad jag äter för just nu bryr jag mig inte alls. Jag äter choklad varje dag och det i mängder! Jag har blivit helt beroende av just en sort, nämligen Kinder’s Bueno white. Alltså jag dör så goda de är, jag äter två förpackningar om dagen och jag får inte nog!

Jag älskar att vi matchar skorna, så gulligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.