Julafton med familjen

Julafton med familjenJulafton med familjen

Lite bilder från vår julafton här hemma med familjen. En annorlunda men väldigt mysig sådan. Vi körde iväg i sista sekund och köpte ett par julklappar till barnen. Vi hade nämligen bara köpt en varsin till dem eftersom de får så många ifrån mor- och farföräldrar. Vi tyckte att det kändes lite tomt i säcken och julklapps-öppnandet är ju halva nöjet på julafton. Nu kommer de såklart att få julklapparna från mor- och farföräldrar i efterhand. Elsa fick tillökning till dockskåpet och Ludwig fick lego och några smådjur.

Julafton med familjen Jultomten ge nappen till tomten

Elsa var duktig och gav tomten sina nappar. Vi var något oroliga över detta beslutet eftersom hon är en riktig napptjej. När tomten väl kom var hon med på noterna och räckte stolt över påsen med nappar och fick en julklapp i gengäld. När det sedan vankades nattning vart hon jätte ledsen och bokstavligen skrek efter nappen. Vi kände oss om världens sämsta föräldrar och var så nära på att plocka fram den igen. Vi lyckades dock stå fast vid att det inte finns några nappar längre och till slut somnade hon. Vid ettiden vaknade hon och var jätte ledsen varpå vi bar över henne till vår säng men hon frågade aldrig efter nappen och sov sedan gott hela natten.

Idag har hon frågat efter nappen ett par gånger men när vi har nämnt att hon gett den till tomten så har hon accepterat det. Får se om tålamodet håller hela vägen för Elsa kan nämligen få sina utbrott och då har ju nappen varit ett riktigt bra tröstmedel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.