Köksprylar

IMG_7403Vi fick så fina julklappar i år och det är vi så himla tacksamma för, vi önskade oss mestadels saker till det nyrenoverade köket och jag tror bestämt att vi fick precis allt vi hade önskat och lite till. Den här blendern ifrån Kitchen Aid fick vi av Mammi & Jockis och jag vet inte hur länge vi har gått och suktat efter den men helt enkelt inte prioriterat att köpa bland allt annat vi behövt införskaffa.

Jag invigde den redan ikväll och herre jesus vilken kraft den har, jag hade visst inte skruvat på locket ordentligt så när jag skulle krossa isen till min “iskaffe” for locket rakt upp i taket och isen for över hela köket. Alla andra mixermaskiner jag har haft har svikit mig just när det kommer till att krossa is så än så länge har den högsta betyg! Det ingick dessutom två olika behållare och den som jag använde ikväll är lite mindre vilket passar perfekt till mina kommande frukost-smoothies, originalkannan skymtar ni i bakgrunden. Underlägget till vänster fick vi också i julklapp och hur snyggt är inte det?!!

IMG_7407Jag och CJ köper ju inte julklappar till varandra utan istället investerar vi i något gemensamt till hemmet och i år fick det bli en Moccamaster, precis som blendern är den galet snygg som inredningsdetalj!! Jag har inte riktigt ställt iordning allt i köket än men så snart jag är klar och när alla prylar har funnit sin plats på diskbänken ska jag dela med mig av det färdiga resultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.