Kronovalls vinslott

I helgen har CJ varit fullt upptagen med Lillebrors svensexa så jag passade på att åka på en spontan tjejweekend tillsammans med mina vapendragare Linda och Martina som precis som jag delar mitt brinnande intresse för fotografering och vad passar väl då bättre än att checka in på ett slott omgivet av en fantastisk miljö? Från det att vi anlände kring tretiden på fredagen tills dess att vi lämnade slottet gick kamerorna varma, inspirationen flödade och hungern efter att få till de perfekta bilderna tycktes aldrig mättas hos någon utav oss.

Kronsvalls Vinslott börjar snart kännas som ett andra hem för både mig och Linda som redan har varit på besök ett par gånger tidigare, jag tröttnar liksom aldrig på detta slottet och innan jag och CJ beslutade oss för att gifta oss utomlands var det här slottet en het kandidat till att hålla bröllopsfesten på. Jag menar, ”prinsessigare” kan det knappast bli och att självaste greveparet dessutom fortfarande bor kvar i ena flygeln gör ju vistelsen än mer unik.

Den här helgen var hur som helst så otroligt välbehövlig för min del och det kunde inte bli lägligare att få komma ifrån vardagen och tänka på något annat för en stund. Vi har njutit av afternoon tea, gått på historievandring, druckit skumpa, varit på vinprovning, ätit femrätters och fått en hög dos tjejsnack på köpet! Jag har med andra ord laddat batterierna för en ny arbetsvecka som visserligen inte blir så lång eftersom jag redan på onsdag reser till Italien tillsammans med Linda, vi ska kombinera nytta med nöje i några dagar och givetvis kommer det att fotas en hel del även där.

Om ni är nyfikna på mina tidigare besök på slottet kan ni läsa mer HÄR och HÄR och vill ni precis som oss boka in er på ett Deluxe-paket och komma ifrån vardagen för en stund gör ni det HÄR.

Foto: Martina Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.