Ludwig 3 år

Vid sex imorse ropade Ludwig efter mamma. Jag hade ställt klockan på sju med förhoppning om att han inte skulle vakna innan dess men tji fick vi. Snabbt ropade jag tillbaks att han skulle ligga kvar i sängen och att jag var påväg in till honom. Där efter väckte jag maken och sedan smög vi tillsammans in på Ludwigs rum med skönsång och paket på sängen. Alltså det var verkligen den bästa känslan att se hans reaktion. Det är först i år som han på riktigt förstår vad det innebär att fylla år och hans känslor var bokstavligen utanpå kroppen när vi kom in och överraskade honom.

Jag vill verkligen att födelsedagen ska bli något alldeles speciellt för våra barn. Det här med att väckas på sängen och få paket har jag själv vuxit upp med och det var det bästa med hela födelsedagen. Varje gång låg jag vaken och låtsades att sova när familjen så tyst som möjligt tisslade och tasslade utanför ens dörr innan de ÄNTLIGEN kom in och sjöng för en. Det kändes som en evighet!

Ludwig fick två födelsedagspresenter. Vi hade köpt en BRIO-byggarbetsplats och farmor & farfar hade köpt två figurer från Pyjamashjältarna. Eftersom vi inte träffar farmor & farfar pga pandemin fick han deras present redan nu. Han fick även en peng till sitt sparkonto. Det blir ju så otroligt mycket leksaker när man fyller år så tätt efter julafton så i år kändes det bättre att han istället får ett bidrag till sitt sparande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.