Måttillverkade gardiner

Hotellgardiner

Måttillverkade gardiner med Wave-upphängning

Igår valde äntligen solen att titta fram och då passade jag på att testa “solskydds-funktionen” på våra gardiner. Wow, wow, wow! Det blev precis som jag hade tänkt mig! De skarpa strålarna hålls borta samtidigt som ljuset bevaras här inne. Jag tycker dessutom att det är galet snyggt när man har gardinerna fördragna. Om det inte vore för att man faktiskt vill se ut och att det mestadels är mörkt ute så hade jag alltid haft gardinerna fördragna. Tyget ger en sådan ombonad känsla. Till er som är på jakt efter gardiner kan jag varmt rekommendera Hasta Home. Jag såg dessutom att de för tillfället har 20% på just måttillverkade gardiner, ett litet tips!

Måttillverkade gardiner

Äntligen börjar jag känna mig ganska nöjd med inredningen i detta rummet. Nu till våren vill jag dock byta ut kuddarna så att det blir lite variation. Jag har samlat på mig ett antal kuddfodral vid detta laget och roterar med jämna mellanrum. Ett smart tips om man vill förnya i hemmet men inte lägga så mycket pengar.

Måttillverkade gardiner

Lampa: Pholc / Kuddar & matta: Chhatwal & Jonsson / Soffbord: Bolia / Plädar: Elvang / Gardiner: Hasta Home / Tv: Samsung the Frame / Soffor: Sofacompany / Vas: Lyngby Porslin / Golvlampa: Minipoint / Blombord: H&M Home

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.