Min andra och sista Babyshower….

Jag känner mig så lyckligt lottad! Alltså den här helgen gav mig så mycket energi! Jag var totalt oförberedd på att tjejgänget skulle överraska mig med en Babyshower, jag blev så chockad att jag till och med fällde en liten tår. Jag låg nämligen i soffan och vilade strax innan klockan 11, väntade på att svärföräldrarna skulle trilla in eftersom vi skulle fira deras födelsedagar med att bjuda på lunch här hemma. Mannen bad mig att öppna dörren när det väl knackade så jag stapplade mig bokstavligen ut i hallen och låste upp, där stod Linda som ett frågetecken och bara ”vi skulle ju ses med barnen idag” varpå jag bara ”nej alltså det är imorgon” och då rusade hela högen med underbara tjejkompisar fram! Oj så överraskad jag blev! Jag fick ta farväl av maken och Ludwig och snällt hoppa in i en av bilarna som stod parkerade runt hörnet och så åkte vi vidare hem till Hanna där de hade förberett en alldeles fantastisk Babyshower. Vi njöt av smörgåstårta, prinsesstårta (jag glömde såklart att fotografera detta) och sötsaker som hör en Babyshower till.

Tack snälla för att så många av er dök upp och gjorde min gravidtillvaro lite lättare! Elsa fick en supersöt pyjamasbody (modellen heter tydligen ”Elsa”) från Livly samt två ”swaddles” från samma märke plus en superfin blöjtårta! Kändes lite ovant att allt var rosa denna gången, sist hade jag ju en blå Babyshower.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.