Min favoritoutfit som gravid

Favoritoutfiten som gravid är utan tvekan den bekväma klänningen som på ett snyggt sätt framhäver magen i kombination med en löst sittande kofta, klänningen jag bär på bilderna har hängt med under hela graviditeten och även om den nu är något svår att knäppa i ryggen och stramar lite väl mycket över armarna så hör den till en av favoriterna. Nu när jag vuxit till mig gör den sig snyggast ihop med en löst sittande kofta och denna grå signerad Rosemunde har använts flitigt den senaste månaden, jag tycker bäst om att ha den öppen med banden hängandes vid sidorna men den blir minst lika snygg att knyta ovan gravidmagen! En kofta som jag med fördel kommer kunna använda även efter graviditeten…

Kofta: Rosemunde / Klänning: Asos / Väska: Vagabond / Klocka: Knut Gadd / Strumpbyxor: H&M / Skor: GANT

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.