Min födelsedag

Torups slott

Min födelsedag

Jag har verkligen blivit ordentligt firad i år. Först en gigantisk fest med alla vännerna sen ett mindre kalas med föräldrarna och sist men inte minst en dag tillsammans med min egna lilla familj. I söndags vaknade jag upp till skönsång som sig bör. Snart åker jag och mannen på en weekend till Comosjön för att fira ytterligare. Som om inte det vore nog fick jag även en överraskningsmiddag med tjejerna i november. Calle och Ludwig hade smugit upp lite tidigare än mig och Elsa och förberedde en frukost av rang innan de sjungandes väckte oss andra. Det var så mysigt att vakna upp till detta. Båda barnen var lyriska över allt det fanns att välja emellan på frukostbordet och åt med god aptit.

Födelsedagen levererade helt magiskt väder så jag önskade en tur till Bokskogen. Jag såg framför mig hur vi skulle sitta alldeles ensamma i slottsparken på en picknickfilt och dricka vårt kaffe medans barnen sprang omkring. Men tji fick jag för dagen till ära vankades det ”Valnötsfestival” vid Torups Slott och jag har på riktigt aldrig sett så mycket folk här ute förr och vi brukar ändå vara här ganska regelbundet. Detta till barnens stora glädje för det hade arrangerats massor med aktiviter för de små, bland annat kunde man åka häst och vagn. Elsa blev alldeles ifrån sig och svävade på moln, hon bokstavligen älskar allt som har med hästar att göra. Så fort vi klev av vagnen efter att vi åkt en tur i skogen utbrast hon ”jag vill åka igen”!!

Vi lyckades till slut hitta en plätt som var relativt ostörd och där satt vi och åt vår medhavda picknick. Barnen var på strålande humör och jag fick ett sånt där ögonblick som jag bär med mig framöver, just där och då kändes allt så himla perfekt. Småbarnslivet är sällan perfekt men vissa ögonblick är som en idyll och detta var ett sådant, det är jag så glad över just eftersom det var min födelsedag.

Picknick Picknick Syskonkärlek

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.