Min tomtenisse – en blivande 3åring

tomtenissejulstämning

Min tomtenisse – en blivande 3åring

Jag kan inte förstå att jag har en blivande 3åring, nu sjunger småbarnsåren verkligen på sista valsen. Skönt på ett sätt men vemodigt på ett annat. Om jag ska vara ärlig så har jag upplevt småbarnsåren som väldigt intensiva och jobbiga. Jag skäms nästan över att säga det för samtidigt så är jag så otroligt tacksam och kär i mina barn. Att skaffa syskon sådär tätt (23 månader emellan) tog bort tjusningen med bebistiden, jag hann inte alls ”njuta” av den som många säger att man ska göra. Visst, nu hade vi det lite speciellt med Elsa som var gipsad och hade skena hela ”bebistiden” så kanske hade jag haft en annan upplevelse om vi sluppit det. Det är fortfarande sjukt intensivt men man märker framförallt på Ludwig att det blir mer hanterbart. Han fyller ju 5 år i januari och jag tror att när Elsa är i den åldern kommer det att bli helt annorlunda…

Nu till något annat. Min man kom precis hem från Förenade bil eftersom vi var tvungna att byta ut någon del på bilen som blivit inkallad av tillverkaren. I samma veva passade vi på att byta till vinterdäck. När Calle hämtade bilen berättade mekanikern att sommardäcken var alldeles blankslitna så han fick kasta dem. Däck som vi köpte nya så sent som när vi bytte till sommardäck. Förstår ni frustrationen? Det sjukaste är att däcken innan dess fick vi samma kommentar kring varpå vi köpte nya däck (både sommar- och vinter) OCH vi gjorde dessutom en hjulinställning. Jag förstår ingenting och snacka om att kasta pengarna i sjön! Jag tror vi betalade närmare 10.000kr för dessa sommardäcken. Jag är så arg att jag kokar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.