mitt bästa sommarminne

Mina bästa minnen ifrån sommaren är oavkortat förknippade med någon form av semesterresa, jag fullkomligt älskar att resa och att upptäcka nya smultronställen här på moder jord och trots att jag under mitt vuxna liv lagt otroligt mycket tid och pengar på att utforska världens alla hörn har min hunger på att få besöka ännu ett land och dess kultur inte mättats av.

Jag tar varje tillfälle i akt till att nyttja min lediga tid åt att stilla hungern efter ”det oupptäckta”, denna sommaren blir inget undantag och trots att jag redan fått njuta av romantiken i Rom och det vackra med Dubrovnik för att nästa vecka göra ett återbesök i Budapest sitter jag nu här och drömmer mig tillbaks till Costa Rica och minnena ifrån ett fullkomligt exotiskt land som inte med ord går att beskriva.

IMG_9257

Känslan av att konstant befinna sig intill djungeln och dess oförutsägbara djurliv, känslan av skräckblandad förtjusning, känslan av frihet och känslan av att vara långt ifrån vardagslivet, helt enkelt en känsla som höjer livstillvaron och gör att man inser varför man kämpar och sliter och aldrig ger upp. Det är just de här minnena som man sedan med ett leende ser tillbaks till och gång på gång i sitt minne spelar upp för sig själv. Costa Rica var en resa jag kommer att bära med mig för resten av mitt liv!

IMG_0940

IMG_2524

IMG_2913

Det var egentligen på grund av TicTac’s nya sommarsmak av ananas och Costa Rica som fick mig att drömma mig bort och på ett fint sätt väcka en konstig abstinens av att boka ännu en resa. Så här sitter jag nu framför vårt loppisfynd och blickar över jordglobens alla länder och undrar just vart hän det kommer att bära i sommar, det är en pirrig känsla som infinner sig precis innan man gjort slag i saken och spikat destinationen. Valmöjligheterna är många och det är endast fantasin som sätter begränsningar! Kanske borde jag låta TicTac’s övriga sommarsmaker ge mig inspiration till nästa resmål?

IMG_7231

IMG_7254

Ett resmål som står högt på listan för sommarens äventyr är hur som helst Montenegro och om jag får som jag vill har vi innan morgondagen gryr ännu en resa att se fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.