Mors dag – så tacksam…

Mors dag

Mors dag

Mors dag

Min fjärde mors dag, stundtals så svårt att förstå. Tänk att jag är mamma till två fantastiska barn, något som jag är så extremt tacksam för. Det är så overkligt att vi på bara några år har blivit en familj på fyra personer. Att jag och Calle är de viktigaste personerna i Ludwig och Elsas liv är också så svårt att ta in. Det är verkligen ovillkorlig kärlek!

Vi har haft en riktigt tuff månad med alldeles för mycket sjukstuga så firandet idag blev inte alls vad det skulle bli. Ändå lite komiskt att det ALLTID inträffar något så att våra planer tvingas ställas in! Nu har i alla fall Elsa fått antibiotika efter att hennes trumhinna spruckit till följd av en öroninflammation. Om jag ska vara ärlig så har vi varit nära psykbryt ett par gånger här hemma. Att aldrig se något slut på dessa förkylningar som har cirkulerat i familjen samtidigt som man ska få ihop jobben har verkligen tagit på krafterna. Igår åkte jag dessutom på en tredje förkylnings-omgång, jösses så dåligt jag har mått. Jag misstänker att det peakade imorse så det vänder väl snart!

Dagen blev ändå ganska okej om man tänker på förutsättningarna. Jag fick sovmorgon och har även vilat en stund på dagen. Vi har ätit våfflor och planterat ut mina Dahlior i trädgården. Jag lyckades även måla mitt Ivar-skåp en sista gång så nu ska bara luckorna torka innan jag kan montera dem. Lite störigt att jag missade att sandpappra skåpen innan jag målade dem för resultatet blev inte alls lika bra som mina förra skåp. Vet inte hur jag kunde glömma den lilla detaljen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.