När 7km känns som ett halvt Maraton…

IMG_3075

Ja herregud vad tungt det är att hitta tillbaks till träningsrutinerna, precis som jag lovade mig själv i helgen snörade jag på löpardojjorna så snart jag kom hem från kontoret idag. Det blev sju tunga kilometrar som snarare kändes som ett helt maraton, nu längtar jag bara tills jag kommit igång så pass att det inte tar emot att hoppa i träningskläderna efter en lång arbetsdag! Jag måste även bestämma mig för vilket gym jag ska signa upp för, den finns ju en uppsjö av dem här i Malmö och för min del måste jag verkligen ha gymmet på nära avstånd för att effektivisera vardagen så mycket som möjligt.

Nu ska jag spendera lite tid framför datorn och redigera bilder och efter det blir det till att se ett avsnitt av Homeland, en serie som jag nyligen börjat titta på och som faktiskt har potential.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.