Nu är det sommar!

Idag inviger jag min nya jacka/kavaj som jag bokstavligt talat har jagat runt halva stan för att införskaffa, jag fick nämligen syn på den redan i Kristianstad men tyckte att jag hade gjort av med så himla mycket pengar på sistone och kände väl inte det befogat att shoppa kläder som jag egentligen inte alls är i behov utav. Hur som helst ångrade jag mig redan när jag satt på tåget hem och tog där beslut om att jag kanske ändå kunde behöva en liten färgklick i klädkammaren och det var sannerligen ett klokt val.

Är det något som är sommar för mig så är det alla dessa härliga rapsfält, Sverige är allt bra underskattat för här finns så otroligt många smultronställen att besöka. Ibland (bara ibland) önskar jag allt att jag bodde på landet…

DSC_0400

DSC_0441

DSC_0426

DSC_0471

DSC_0497

DSC_0500Jacka: Kappahl / Scarf: H&M / Blus: H&M / Bälte: Tiger / Jeans: Bikbok / Pumps: Unisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.