Ny vinterjacka och snökängor

Vinterjacka

Ny vinterjacka och snökängor

Äntligen fick vi lite snö så att jag på riktigt kunde inviga mina snökängor, de varmaste kängorna jag någonsin burit. Jag frös inte ens om fötterna när vi gick en hel dag på Tivoli då det var isanade kallt ute. Med andra ord fyller de sin funktion och snygga är de också! Min nya vinterjacka som jag fyndade på Illums rea är dock för något varmare vinterdagar. Det var ett tag sedan jag invigde den men jag har inte hunnit fotografera den förrän nu. Älskar den! Färgen, snitten och stilen är full pott! Skorna kommer från Legero och jackan från Stenströms.

Vinterjacka

Jag hoppas så innerligt att snön får bli liggandes till julafton, det får gärna komma lite till dessutom. Men så snart julafton är förbi får det gärna bli varmare, det vore bra för elpriserna också!

Vinterjacka

Mössan och byxorna är från Filippa K.Stenströms Legero Legero

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.