Nyårsafton 2017

God fortsättning! Vi sitter fortfarande iförda morgonrocken och är allmänt sega idag, samtidigt som vi är enormt glada över att Ludwig bestämde sig för att hålla sig kvar inne i magen hela 2017. När vi först började prata om att skaffa barn var vi båda två eniga om att vi helst ville ha ett barn tidigt på året (sen vet vi såklart att man inte kan styra över en graviditet) och när vi i april plussade på stickan och räknade fram vilket datum som bebisen beräknades anlända blev vi ganska nöjda med vår pricksäkerhet. Det som då gick oss helt förbi var att bebisen faktiskt kan välja att anlända ett bra tag innan beräknat BF och vi insåg ganska snart att vi lika gärna kunde få ett barn de sista dagarna under 2017. Det hade såklart inte gjort någonting, det viktiga är att han kommer ut frisk och mår bra, men det är nog roligare för barnet att fylla år tidigare under året med tanke på att det kan skilja nästan ett helt år på de som är födda i början av året vs de som föds i slutet på året så igår när vi insåg att vi faktiskt kommer få en bebis i början av året blev det en extra skål!

Vi hade i vart fall en supermysig Nyårsafton där kvällens meny bestod utav: krispig råraka med skagenröra och rom till förrätt, ryggfilé med olika primörer och dijonnaise till huvudrätt följt av crème brûlée smaksatt med espresso till efterrätt. Vi körde en spontandukning med de fina inflyttningspresenterna (två ljushållare och en liten vas från Klong samt tre söta småvaser som gör sig ypperligt vid bordsdukningar) vi fick av vännerna i fredags, man inser hela tiden vad man fattas nu när man har flyttat till hus och när det kommer till bordsdukning så har vi en uppsjö av detaljer som vi behöver införskaffa men det får helt enkelt komma efterhand.

Vid tolvslaget gick vi ut på gatan för att titta på fyrverkerier, vi själva nöjde oss med tomtebloss som dessvärre visade sig sett sina bästa dagar och helt enkelt vägrade blossa upp. Strax efter ett kom taxin och hämtade upp Louise & Tom och vi kände oss supernöjda med årets Nyårsfirande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.