Påskfest med utklädnad på Förskolan

Superman

Påskfest med utklädnad på Förskolan

Idag hämtade jag två superhjältar på Förskolan. Det vankades nämligen Påskfest och barnen fick själva bestämma vad de skulle klä ut sig till. Inte helt otippat blev det Hulken och Superman (glömde såklart sätta på kappan på bilderna). Ingen blev gladare än jag när de dessutom ställde upp på att bli fotograferade på trappen innan vi gick in och åt upp Kinderäggen (som jag visserligen mutade dem med). Jag begav mig till kontoret redan vi sju imorse så jag hann inte dokumentera imorse och jag vill ju ha en årlig Påskbild till deras fotoalbum. Det blir lite komiskt när Elsa tids nog får ärva Ludwigs Hulkendräkt, haha! Jag som hade hoppats på små söta prinsessklänningar till henne, men hon vill ha exakt samma som Ludwig så det är nog kört. Mormor har dock köpt en Pippi-dräkt till henne på Ullared nu så kanske kan det bli en liten Pippi-Elsa till Halloween… Hulkendräkt Hulkendräkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.