Raka jeans – min favorit

Raka jeans

Raka jeans – min favorit

Jag har helt och hållet snöat in mig på raka jeans, dessa är mitt senaste tillskott från Filippa K. Jag blev så glad när jag kunde gå ner en storlek jämfört med mina mörkblå i samma modell. Antingen har de gjort storlekarna större eller har den lilla träningen jag hinner med gjort att jag numer ryms i ett par 27:or! Tänk att innan mina graviditeter hade jag storlek TJUGOFYRA i jeans, helt ofattbart. Nu är inte mitt mål att åter igen komma i ett par 24:or utan jag är faktiskt glad över att jag har gått upp i byxstorlek för det var så svårt att köpa byxor förr. Dock så vill jag bli mer proportionerlig för just nu är min midja i princip en storlek ”M” och mina höfter storlek ”S” vilket är sådär kul…

Helgen kickades igång med att maken var iväg på födelsedagsfirande och jag hade barnen själv fredag kväll. Det är alltid ett lotteri hur det går när man ska natta båda barnen själv. Elsa som hade lyckats slumra till på Förskolan var lite för pigg när det vankades läggdags men det gick ändå okej. På lördagen åkte jag in till stan för lite shopping följt av middag med en väninna. Oj så välbehövligt! Trots det känner jag att helgen blev så galet intensiv med barnen och precis som alltid ska det bli skönt med måndag imorgon. Det känns så hemskt att skriva det men intensiteten med två barn är något helt obeskrivligt. Jag menar, man ska liksom ändå hinna med allt som hör livspusslet till så man får absolut inget andrum. Med andra ord är ingen gladare än jag över att min kära mor har valt att gå i förtidspension, kanske kan vi få till lite mer barnpassning utan att behöva planera i månader i förväg. Vi har redan bestämt att hon ska komma hit och hämta Ludwig om någon veckas tid och sen blir han hos mormor & morfar från torsdag till lördag.

Stenströms Raka jeans

Kofta: Stenströms / Blus: Caliss / Jeans: Filippa K / Stövletter: Footlight

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.