Regent Hotel – Porto Montenegro

Det här hotellet levde verkligen upp till sina stjärnor, annars tycker jag att femstjärniga hotell utomlands brukar motsvara lägre standard jämfört med femstjärniga hotell hemma i Sverige och jag vet inte hur många gånger som jag med besvikelse har fått inse detta då jag checkat in på olika hotell runtom i världen.

Regent Hotel hade verkligen det där lilla extra och personalen var helt fantastiska, det är tex inte ofta man får ett handskrivet välkomstbrev av självaste hotelldirektören. Rummen höll hög standard likaså hotellet i övrigt, maten smakade fantastiskt och servicen var över förväntan. Jag kan varmt rekommendera detta hotell om ni är i krokarna och jag hade mer än gärna gjort ett återbesök inom en snar framtid.

IMG_8798 IMG_8802

IMG_8811

IMG_8892

29072015-IMG_8954

29072015-IMG_8926

29072015-IMG_8917

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.