Salmon for dinner

Jag har haft en sån underbar lördag hitintills, jag vaknade utvilad redan klockan åtta och började morgonen med en lång frukost framför Nyhetsmorgon följt av en powerwalk i det fina vädret. Visst är det ljuvligt att solen har tittat fram? Jag har dessutom sprungit massor med rundor på stan och införskaffat vissa nödvändigheter inför resan och nu har jag precis ätit lunch här hemma och ska alldeles strax hoppa i gymkläderna och cykla bort till Forum. Ikväll vankas det vinafton med tjejerna i Lund, det är min fina Louise som sedan en tid tillbaks styrt ihop denna träff och det ska bli så himla mysigt att ses! Vi har alla fullt upp i våra kalendrar så vi har enats om att det blir en lugn afton som ska sluta i lagom tid för att inte påverka morgondagens energinivå.

Här kommer ännu ett nytt fiskrecept som jag precis tryckt i mig, jag är helt besatt utav fisk nu för tiden! Detta receptet fann jag här, jag har dock själv gjort vissa justeringar utefter vilka ingredienser jag hade hemma.

Recept:

1/2 förpackning Philadelphiaost

En näve cashewnötter

1 knippe färsk dill

2 laxfiléer

Bladspinat

Körsbärstomater

1 tsk dijonsenap

2 msk olivolja

Saften ifrån en 1/2 citron

Salt, peppar

Blanda philadelphiaosten med den hackade dillen, salta och peppra efter behag. Skär ett snitt i laxfiléerna och fyll dem rikligt med ostblandningen. Grovhacka nötterna (jag blandade dem med lite utav den hackade dillen samt lite ströbröd för att få till en krispigare yta) och strö över fisken. Detta ska sedan in i ugnen på 175 grader i ca 12 min. Hacka upp bladspenaten och skär tomaterna. Tillaga en enkel vinegrette som du sedan blandar salladen med: blanda 1 tsk dijonsenap med 2 msk olivolja samt saften av citronen, salta och peppra (jag blandade även i lite citronpepar) efter behag. Detta smakade ljuvligt!

DSC_0015

DSC_0026

DSC_0027

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.