Shanghai – The Bund

Något av det roligaste med alla resor man gör är att lyckas föreviga alla platser på bild, att få lägga lite extra tid på sitt absolut största intresse. I vardagen är det ju lite svårt att hinna med att fokusera på den biten och fotona man tar sker således oftast i all hast.

Jag och Linda har gjort två resor tillsammans och att få resa med någon som har exakt samma intresse som en själv är verkligen ett privilegium, både Kina- och Mexicoresan var två stora fotoresor och vi har båda utvecklat våra skills radikalt. I skrivande stund har jag verkligen abstinens efter att få göra ytterligare en sådan resa och sitter och funderar på om jag kanske borde boka ett nytt äventyr redan i sommar, nu reser jag visserligen 5 dagar till Island (och jag längtar enormt) men jag har ju fler semesterveckor än så.

The Bund i Shanghai var verkligen en sådan ”spot” som vi ville få till lite extra bra, det visade sig dock vara lite svårare än vad vi först trodde för om det inte var kineser ivägen så var det lyckstolpar och var det inte det så vart ljusförhållandena inte de enklaste. Hur som helst var det magiskt att se alla dessa enorma skyskrapor…

DSC_0111 (1)

DSC_0050

DSC_0034 (1)

DSC_0161 (1)

DSC_0224

DSC_0258 (2)

DSC_0263

DSC_0277 (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.