Tommy Hilfiger

Om man nu ska försöka att se det här med vårt borttappade bagage från den positiva sidan så har vi ju faktiskt fått se lite mer av både Dubrovnik och Montenegro som vi kanske inte annars hade gjort. Igår tog vi nämligen lokalbussen till ett shoppingcentra en bit utanför gamla stan och då sprang vi bland annat igenom en gigantisk frukt- och grönsaksmarknad som var lite kul att se. Idag gjorde vi samma tur även i Kotor där jag förvånades över att man fritt fick gå omkring och RÖKA inne i köpcentrat vilket kändes något old fashion!

22072015-IMG_8061Kustremsan i Kroatien är verkligen fullkomligt magisk, varthän man vänder sig så blir man totalt kär! Den här bilden knäppte jag av i all hast under shoppingturen och visst är det vackert!

22072015-IMG_8063

Sen har jag ju lärt känna min sambo något ytterligare för inte hade jag en aning om att han var den mest kräsna på detta jordklot, herre min gud som vi har sprungit maraton mellan Dubrovniks och Montenegros alla GANT-butiker och tacka högre makter för att den butiken faktiskt finns här för annars hade han ta mig tusan hellre gått omkring naken (känns det som).

Nåväl, nu är vi en sådär 8.000kr fattigare efter alla utläggen men vad gör väl det om hundra år??

IMG_8068Lyckligtvis var jag inte lika drabbad av bagageförlusten som CJ var och det var väl kanske lite ”tur i oturen” för jag tror han tar det hela mycket lugnare än vad jag hade gjort, oturligt nog hade jag såklart packat ner något av det viktigaste i just den väskan och ni tjejer vet väl hur svårt det är att hitta en välsittande bikini?!

Slutligen hittade jag som tur väl var en modell som ändå sitter ok (dock med en storlek för stor underdel som jag förhoppningsvis kan sy in när jag kommer hem) ifrån Tommy Hilfiger och tillsammans med de matchande flipflopen blev det ändå ganska bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.