Tusen knivar mot strupen

Jag är fortfarande sjuk, min hals har blivit värre och jag har faktiskt haft mina tankar på att besöka akuten men har efter viss rådgivning av vänner gått med på att invänta morgondagen och istället besöka vårdcentralen. Jag kan inte förstå hur jag kan sitta här och fortfarande vara dödstrött för det enda jag har gjort de senaste två dygnen är just att sova med vissa avbrott för te-drickande/glassätande och även ett litet matintag. Jag kan knappt svälja och när jag väl gör det känns det som att tusen knivar skär emot strupen.

Jag har haft halsfluss en gång tidigare men jag kan inte minnas att smärtan var så här enorm, fast man förtränger i och för sig de lite sämre minnena ganska snabbt så det kan mycket väl vara så att jag helt enkelt minns fel. Fy sören vad ont det gör, inatt vaknade jag till vid tretiden och fick helt enkelt gå upp och koka te för att smärtan var så enorm att jag knappt kunde andas. Jag längtar något enormt tills dess att jag är frisk!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.