Vår årliga äppelskörd

ÄppelskördDen årliga äppelskörden

Jag ser alltid så mycket fram emot dagen då vi aktivt plockar ner äpplena från träden, internt kallat vår årliga äppelskörd. Dock så blir det aldrig sådär idylliskt som man önskar att det vore. Det ser dock ändå ganska harmoniskt ut på bilderna. Sanningen är tyvärr något annat, det var kallt och väldigt gnälligt. Jag lever dock på de små ögonblicken som faktiskt också lyckas förevigas på bild ibland. Ludwig älskar äpplen och går mest hela tiden med ett äpple i handen när han vistas i trädgården. Själv har jag inte ens smakat på ett! Jag gjorde visserligen en äppelpaj på våra äpplen men det var innan de var helt mogna så jag får väl försöka igen.

Förra året såg det ut så här (klick), jösses vad stor Ludwig har blivit på bara ett år.

Äppelskörd Äppelskörd Äppelskörd

Mitt mjukis-set kommer från Residus och mina sneakers från Superga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.