Vårkänslor och en överblommad tulpanbukett

Vårkänslor Vårkänslor

Vårkänslor och en överblommad tulpanbukett

I helgen fick vi äntligen lite vårkänslor, wow vilket väder vi lyckades pricka in hemma i Sölvesborg. Våren är min absoluta favoritårstid, jag älskar när solen skiner samtidigt som det är krispigt kallt i luften. Innan vi for till Sölves lyckades jag knäppa av några bilder på vår överblommade tulpanbukett. Vi fick denna maffiga buketten när vi hade middagsbjudning förra helgen. Den har stått så fint i en hel vecka innan den började ge vika. Jag inser att det här är de första bilderna med våra nya pinnstolar på gaveln. Jag är så otroligt nöjd med kombinationen. Vi har dock ett ilandsproblem och det är vart vi ska göra av alla stolar när vi inte använder dem, hehe. Vi beslutade oss för att beställa 4st stolar även från Stolab så att vi har tillräckligt med stolar vid en bjudning. Problemet är bara att när vi inte har bjudning så har vi inte plats för dem…

Förra veckan blev en riktigt bra träningsvecka, ur mina mått mätt. Jag har börjat med att göra en veckosummering på stories varje söndag och det kan jag verkligen tipsa om. Det ger liksom mersmak till att röra sig än mer nästkommande vecka. Denna veckan tänkte jag även försöka att reglera mängden ”snask” som jag trycker i mig på en vecka. Men jag kan erkänna att i skrivande stund känner jag hur karaktären kommer att svika mig redan första kvällen. Varför vill man ha det där söta om kvällen? Dagarna klarar jag lät som en plätt men just på kvällen vill jag ha mitt choklad. Jag skulle även jobba ikväll när barnen lagt sig men efter en natt där Elsa höll mig vaken mellan 03-05 för att sedan själv stiga upp kl 06 gör att jag nog får skjuta på det tills imorgon. När Calle kom hem la jag mig i ett bad och jag somnade, på den nivån är det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.