Varma vinterkläder i ett snötäckt Limhamn

Varma vinterkläderVarma vinterkläder i ett snötäckt Limhamn

Snacka om att barnen blev glada när vi äntligen fick ett snötäckt Limhamn, om än bara för några dagar. Jag gissar nämligen på att det försvinner när som helst! Viktigast var såklart att vi  hann inviga barnens snowracer´s som de fick i julklapp och det gjorde vi flera gånger om under helgen som gick. Ena dagen tillsammans med kusinerna som var på besök för att fira Ludwig på hans födelsedag och den andra dagen tillsammans med grannbarnen. Jag är så glad att jag hann investera i ett par nya riktigt varma vinterkängor och att jag dessutom fick nya vintervantar i julklapp. Oj så skönt att slippa frysa om händer och fötter, jag håller mig på riktigt väldigt varm iförd dessa ”plagg”.

Ibland önskar man nästan att man var ett barn för deras vinterkläder är ju alldeles fenomenala. I år har jag matchat barnen med likadana kläder från topp till tå och allt kommer från favoritmärket Lindberg Sweden ! Jag blev så glad när jag såg att de även börjat sälja vinterskor och beställde genast hem varsitt par! De är utan tvekan de bästa vinterkängorna vi har haft på barnen. Elsa tappade tyvärr sin ena vintervante när de var på ”gästförskolan” veckan efter jul, så himla störigt! Så nu går hon omkring med en rosa och en svart, inte för att just det spelar någon roll men jag tyckte de rosa var så fina. Nåväl, vi behöver nog ändå beställa hem några uppsättningar innan vi åker på skidresa . Tänk, snart är det dags!

Lindberg Sweden Varma vinterkläder Lindberg Sweden Lindberg Sweden Varma vinterkläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.