Årets julbak och brända lussebullar

Årets julbak och brända lussebullar

Idag har jag känt mig som en duracellkanin, jösses vilket tempo vi har hållit. Förutom att baka årets första lussebullar så har Ludwig varit på simskola. Jag har putsat alla fönster, plockat fram ljusstakar och julstjärnor samt duschat av alla blommor. Tvättat, vikt tvätt och bäddat rent i sängarna har jag också gjort. Samtidigt kom min kära man på att vi kunde julbaka så han köpte hem ingredienser till både saffranskladdkaka och lussebullar. Tyvärr brände han först kladdkakan och trots att jag bad honom att vara observant med lussebullarna så brände han FEM plåtar med lussebullar! Alltså förstår ni? Vet ni hur lång tid det tar att baka lussebullar? Jag är lite smått knäckt! Tror bestämt jag får be min mamma att baka lussebullar och ta med till julafton. Bara så förbaskat störigt för även om vissa ögonblick är mysiga när man julbakar med barn så sliter man också sitt hår däremellan för de har liksom inte riktigt tålamodet och tröttnar innan man är klar…och allt det i ONÖDAN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.