Att få må lite lite bättre emellanåt…

Åhh, det känns som att jag har en bra dag idag! Klockan är snart elva och än så länge har jag fått må hyfsat bra, jisses vilken skillnad! Jag passade på att sova riktigt länge, eller jag gick upp vid kvart över sju och drack min morgon-smoothie som maken hade förberett och sen gosade jag lite med Ludwig innan han for till Förskolan. Sen gick jag och la mig i sängen igen och sov mellan 08-09:30, så skönt när jag äntligen kan sova för det är heller ingen självklarhet när man har en öm kropp och en vild bebis i magen.

Alltså ni ska se Ludwig på morgonen, när jag frågar om vi ska klä på honom ytterkläderna och åka till Förskolan då springer han ut i hallen och säger “jacka”. Det känns som att han längtar dit, han pussar mig hejdå och vinkar på mig hela vägen bort till bilen. Åhhh mitt hjärta smälter dessa ögonblick, tänk att vi fick en sån underbart gullig liten kille! När han väl är på humör så är han världens charmigaste, han är så förståndig och duktig. Jag hoppas lilla E blir lik honom på alla sätt!

Nu sitter jag vid datorn och dricker en kopp KAFFE, alltså jag minns inte sist jag drack kaffe för det har verkligen inte gått pga mitt illamående men idag fick jag äntligen ett sug efter det igen. Jag har skrivit en liten lista med “to do’s” innan Elsa anländer, en sak per dag har jag planerat in annars blir det för mycket. Idag tvättar jag (vi har ett BERG av tvätt), imorgon ska jag sortera lite bilder på datorn och på fredag ska jag försöka mig på Emporia och shoppa lite kläder till Elsa….rensa garderoberna ska jag göra en dag och packa Förlossningsväskan en annan dag.

Bild: Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.