Gravid vecka 35

Jag ser verkligen gigantisk ut i den här klänningen, det är intressant hur magen framhävs olika beroende på outfit. Jag fyndade den här klänningen på Mango’s rea efter sommaren, jag tänkte att den skulle bli perfekt att bära när magen hade vuxit till sig och med facit i hand så är den sååååå skön! Ingen gravidklänning men den gör sig verkligen perfekt för den gravida kroppen…

Det var dock ett under att jag fick till några bilder över huvudtaget i helgen för jag mådde så himla dåligt! Vi beslutade oss dock i alla ”gravid-sjuka” för att besöka en av Malmös temalekplatser som ligger här i Limhamn men det blev inte särskilt mycket aktivitet för mig. Jag fick snällt sätta mig på en bänk och se på när Ludwig busade rundor med sin pappa, precis innan vi skulle åka hem tog vi en liten promenad in i skogen för att knäppa av dessa bilderna och sen åkte vi hem. Resten av tiden låg jag i soffan eller också i sängen.

Nu är jag halvvägs in i vecka 35, Elsa är ca 44 cm lång och väger i slutet av veckan ca 2,56kg. Det centrala nervsystemet är snart helt klart och matsmältningsapparaten är nästan färdigutvecklad. Hon fortsätter att lägga på sig vikt och fyller nu ut nästan hela livmodern. Jag var hos barnmorskan igår och då kunde BM känna att bebisen var på god väg att fixera sig vilket känns bra. Tänk att efter denna veckan är det bara två veckor kvar om hon nu kommer för tidigt precis som Ludwig, jag vet inte riktigt vad jag gör om hon bestämmer sig för att stanna i magen längre än så och framförallt inte om hon dessutom går över tiden. Haha, det kommer hon säkert att göra bara för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.