Breakfast in bed

IMG_0684

IMG_1401

IMG_1446

De sista dagarna på Maldiverna valde vi att beställa ”frukost på sängen” och då snackar vi inte någon fjuttig kontinentalfrukost utan man fick välja fritt ur hela menyn, jag har aldrig sett något liknande förut! Vi beställde stekt ägg, rostade mackor (vi fick alltså en brödrost levererad till rummet och vår privata Butler satte till och med i skivorna för rostning innan han lämnade rummet igen), bananpannkakor, charkuterier, ostbrickor, smoothies, kaffe, juice och fruktfat…

Jag hade inte sagt nej till den där frukosten idag och inte heller till att efter frukosten förflytta mig till den där hängmattan i sällskap av en intressant bok! Plötsligt förstår jag varför man väljer att återvända till samma resmål år efter år efter år, Six Senses Laamu är nog första resmålet jag känner att jag verkligen vill återvända till framför att upptäcka någon ny destination på världskartan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.