Crossbody väska i färg

-inlägget publiceras i reklamsamarbete med dbramante1928

Handväska

Crossbody väska

När det kommer till handväskor, ja då kan man inte få för många. En väska kan lyfta en hel outfit och det är precis vad den här härligt blå crossbody väskan gör till min annars monokroma färgskala. Väskan heter Florence och är en av dbramante1928’s nylanseringar i serien MODE. som jag har nämnt här i bloggen vid tidigare tillfälle. En väska som man kan bära dels som en crossbody men som även kommer med ett brett handtag. Insidan av väskan är praktiskt uppdelad i två delar med ett mittenfack som stängs med magnet. Det där mittenfacket är klockrent för där kan man förvara det som man snabbt vill komma åt som tex nycklar, mobiltelefon och plånbok. Sådant som man annars alltid får rota efter i väskan. Storleken är också optimal, man får plats med allt det nödvändiga och lite till.Crossbody väska

Ni finner väskan här (klick), den finns i flera olika färger. Lädret på väskan är så mjukt och fint!

Crossbody väska

Jag kommer främst att bära denna väskan till plagg i monokroma färger, så att väskan får “poppa” outfiten. Just nu är det även inne med outfits som går i samma kulör men i olika nyanser och att bära denna i nyanser av blått kommer också att bli så snyggt.

Läderväska

Julklappstips

En väska är dessutom ett perfekt julklapps- eller födelsedagstips! Min mamma fick en väska av mig i födelsedagspresent och hon blev så glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.