Dahlia – Cabana Banana

Dahlia - Cabana Banana

Dahlia – Cabana Banana

Dahlia – Cabana Banana. Mina Dahlior är riktigt sega i år. Jag som trodde att förkultiveringen innebar att man skulle få njuta av blommorna tidigare under sommaren. Nu äntligen har de första knopparna börjat att blomma och jösses så vacker Cabana Banana visade sig vara. En riktigt dröm! I år har jag (än så länge) klarat mig ganska väl från bladlöss. Jag var ganska snabb på att spraya med såpalösning när jag såg de svarta små rackarna och det verkar hjälpa bra. Däremot så är bladen på vissa av plantorna inte alls särskilt vackra. De är alldeles gula och blekta, de ser allmänt trötta ut helt enkelt. Bladen gör ju så mycket till blomman så det är lite trist. Dahlia Wizard of Oz

Dahlia – Wizard of Oz

Det här ska vara Wizard of Oz men alltså jag tycker inte alls att den liknar den sorten till färgen. Enligt bilderna från webbsidan som jag beställde från ska den vara riktigt ljusrosa men det är den absolut inte. Dahlia Cabana BananaDahlia - Lipoma

Dahlia – Lipoma

Den här ser heller inte ut som på bilderna från sidan jag beställde ifrån. Den skulle vara mer cerise-rosa men jag tycker att den är riktigt blod-röd eller vinröd. Nu är blommorna väldigt vackra oavsett färg men lite svårt att färgplanera rabatten när de visar sig se annorlunda ut i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.