Dahlia – Cabana Banana

Dahlia - Cabana Banana

Dahlia – Cabana Banana

Nämen alltså på riktigt, HUR vackra är de här blommorna? De gör sig onekligen väldigt väl på bild, det måste ni hålla med om! Synd bara att stammen och bladen ser alldeles förfärliga ut! Varför ska blommor vara så invecklade, kan de inte bara blomma och vara fina? Den här Dahlian som heter Cabana Banana är alldeles enorm vilket jag verkligen älskar! Egentligen borde jag redan nu köpa de knölarna som jag vill ha tills nästa år men alltså jag hinner inte med! Nåväl, vi får se om det finns något över till mig när det väl beger sig…

Ikväll går ögonen i kors så jag tänkte mest bara logga in för att säga hej och godnatt. Jag förstår inte riktigt hur dagarna bara kan swisha förbi så här. Kvällen har ägnats åt att rensa min garderob, packa upp lite nyheter som jag beställt samt planera höstplagg till barnen. Det gäller att vara ute i god tid för plötsligt står de där i regn och rusk och har ingenting att ha på sig. Jag blev ju väldigt kär i Mikk-Line’s termoplagg så det lutar åt att det blir en ny uppsättning av deras styles…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.