Dahliarabatt – blommar fram tills oktober

Dahliarabatt

Dahliarabatt – min första

Min allra första Dahliarabatt, men absolut inte min sista! Nästa år ska den bli så mycket mer välplanerad. Nu har jag dessutom fått lite mer kött på benen när det kommer till att sköta om dessa ljuvliga växterna. Jag tror bestämt att jag råkade pricka in ett av de svåraste åren när det kommer till trädgårdsskötsel. Jag har förstått på flera “kunniga” att just detta året har varit ett fruktansvärt “lus-, och tvestjärts- år”. Det har vi fått känna på! Min rädsla är nu att de där förbaskade lössen har lyckats med att lägga sina ägg som sedan kläcks lagom tills nästa säsong! Är det så det fungerar? I så fall kommer jag att vara första man till att stå redo med såpalösningen och spraya dem till döds, haha! Dahlia - Pompom Sandra

Vabbvecka

Den här veckan har hur som helst varit en mindre rolig vecka. Både AW:s, promenader och skönhetsbehandlingar har fått ställas in i sista sekund. Jag och barnen har nämligen drabbats av världens förkylningsvirus! Hosta, halsont och rinnande näsa! Igår låg jag helt däckad i sängen och har sedan dess knaprat både Ipren och Alvedon som på löpande band.

Stackars Elsa har inte gjort nätterna roliga för oss heller men egentligen är det ju bara synd om henne för hon har varit så himla rosslig i halsen. Det är bara så tufft att ta hand om barnen när man själv är sjuk! Ludwig är i princip frisk nu i alla fall, dock så rinner hans näsa fortfarande lite så han fick vara hemma ifrån Förskolan även idag. Vi andra börjar också se ljuset i tunneln och det var väl egentligen bara tur att förkylningsviruset kom på besök den här veckan och inte nästa för då vankas det ju gipsbyte för Elsa…Dahlia - Café Au Lait

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.