Den härligt klassiska randen

Stenströms

Den härligt klassiska randen

Den härligt klassiska randen borde finnas i allas garderober! Ser man tillbaks på historian så har den tvärrandiga tröjan burits redan från 1800-talet, då av den franska flottan. Sedan tidigt 1900-tal har den varit en del utav det franska modet och jag måste säga att jag älskar randen. Det var Coco Chanel som först lanserade den randiga tröjan som strandklädsel och inspirationen kom inte helt oväntat från just sjömännen.

I helgen invigde jag min nya bruna rundhalsade tröja med vita ränder och guldiga knappar som detaljer. Jag älskar precis allt med denna tröjan och den kommer inte helt otippat från favoritmärket Stenströms. Deras plagg är svårslagna, jag fullkomligt älskar det klassiska stilrena som genomlyser alla deras styles. Jag har satt en ny regel för mig själv och det är att varje säsong investera i få men väl genomtänkta plagg som sedan får stanna i min garderob tills jag antingen växer ur dem eller rent av råkar fördärva dem. I år föll valet på bland annat denna stickade tröjan.

Klassiska randen

Tröja: Stenströms / Byxor: Zara (gamla) / Stövletter: Footlight / Väska: Mulberry Klassiska randen

Det blåste i princip storm när vi knäppte av de här bilderna så det var minst sagt en kamp att matcha knapptryckningen när håret inte stod åt alla håll och kanter. Jag känner för övrigt att jag behöver göra något åt min frisyr, jag är så trött på den att hälften vore nog… Randig tröja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.