En tröja, två olika styles!

Stenströms

En tröja, två olika styles!

Alltså vädret i helgen, wow! Ja, lördagen och söndagen menar jag då förstås! Våren gav sig minst sagt tillkänna. Jag fick dessutom sånt sug efter att plocka fram mina sneakers vilket med facit i hand var lite för kallt. Hur som helst, här stylade jag min nya randiga tröja i en mer avslappnad look med ljusa raka jeans. Hur snyggt som helst!

Det har varit en intensiv jobbvecka med fullt fokus på revision och Årsredovisning. Jag är i princip klar med den sistnämnda och på torsdag åker jag och Jenny upp till Stockholm för att träffa revisorerna. Ett par intervjuer till ekonomiassistent-rollen som vi ska tillsätta har jag också hunnit med. Jag ser så fram emot när vi har tillsatt denna tjänsten och vi tillsammans kan sätta processer som flyter på. Just nu är det mycket släcka bränder för tiden räcker inte till.

Imorgon tänkte jag jobba hemifrån och förhoppningsvis kan jag få till ett träningspass på lunchen, mitt mål är att träna två dagar i veckan plus att jag ska få in ”vardagsmotion” i form av att cykla till kontoret. Denna veckan har jag cyklat till kontoret två dagar (ca 20 min enkel väg) samt gått två PWs, igår lyckades jag matcha promenaden ihop med Karin och det blir ju så mycket trevligare när man har sällskap. Jag och Calle har bestämt att vi en utav helgdagarna ska se till att vi båda hinner träna så mitt andra träningspass denna veckan blir förhoppningsvis på söndag.

Stenströms Tröja Tröja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.