Den perfekta kontorsklänningen

Jag tänkte att det kunde vara kul att visa upp klänningen som jag bar på Elsas dop, en klänning perfekt för kontoret men som passar minst lika bra till AW:n eller till lite större festligheter. Jag hade lätt kunnat bära denna om jag tex skulle gå på ett bröllop, jag kände mig så otroligt fin i den och den satt verkligen som en smäck. Så snart jag är tillbaks på kontoret efter min mammaledighet kommer jag att bo i den här klänningen och fram tills dess kommer den att få hänga med på diverse middagar och andra trevligheter.

Jag älskar volangdetaljerna och sen är den ju i min färg, nämligen mörkblå! Här matchade jag klänningen med mina blå pumps från GANT och min klassiska Mulberry-väska som helt klart är en favorit i väskgarderoben.

Klänningen är signerad CALISS och ni finner den här (klick).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.