Dockskåp för två

Dockskåp

Dockskåp för två

Det här är ett perfekt dockskåp för två, så smart lösning att ha två sidor där man dessutom kan interagera med varandra genom dörröppningar på varje plan. Nu är det mest Elsa som leker med det, även om Ludwig kan få för sig att göra det emellanåt. Däremot leker vi ofta med dockhuset allihop men då är det snarare så att Ludwig attackerar oss med dinosaurierna, han placerar ut dem på taket hängandes från fönstret och ja nu förstår! Elsa däremot hon bäddar ner mössen, lagar smoothie till dem, klär på och av kläderna samt dukar upp bordet med mat. Så gulligt! Hon blir mer och mer ”flickig” även om det fortfarande finns inslag då hon vill vara Superman eller någon Ninja med svärd (som Ludwig leker väldigt mycket med). Dockskåpet kommer från Wood if.

I helgen var jag själv med barnen lördag till söndag, vi for till Helsingborg för att fira kusinen Wille som fyllde 4 år. Barnen älskar att hälsa på hos kusinerna och det är så roligt att se. De ville INTE hem när vi väl skulle bege oss. Calle hade bokat en weekend i Köpenhamn med en kompis sedan en tid tillbaks så han var inte med. I veckan ska han på Ledningsgruppsmöte med övernattning vilket han också var på för någon vecka sedan. Därför har vi planerat in att han och barnen åker hem till Farmor & Farfar den kommande helgen och det ska bli så skönt med lite renodlad egentid. Jag behöver verkligen det för att till fullo återhämta mig och nu är det så länge sedan jag fick det att jag knappt minns. På fredag vankas det dock AW med tjejerna och det ser jag också väldigt mycket fram emot! Jag tänkte även passa på att träna, det känns som att jag kommit tillbaks till träningsrutinerna och det känns fantastiskt!

Dockskåp  Dockskåp    Maileg Maileg Woodif Woodif

Dockskåpet är i princip helt färdiginrett, det saknas bara något på nedersta planet som syns på bilden ovan. Det känns lite tomt tycker jag. Möblerna kommer från Maileg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.