En finare våningssäng och fredagsångest

Våningssäng

En finare våningssäng och fredagsångest

Först och främst vill jag bara säga att en finare våningssäng får man nog leta efter! Det var kärlek vid första ögonkastet när vi slog till och den kärleken sitter kvar än idag. Oliver Furniture kan sina grejer, minst sagt! Yes, våra barn delar rum och än så länge har de inte klagat över det. Fick just den frågan på Förskolan ifrån en förälder vars barn som är ett år äldre än Ludwig som har börjat tjata om eget rum. Det fick mig att känna lite stress eftersom vi säkert är där snart då Ludwig börjar tjata om eget rum och för vår del innebär ju det ett nytt hus. Hjälp!! Tiden går så snabbt…

Nu till dagens fredagsångest. Jag har egentligen haft en väldigt bra vecka. Ingen direkt övertid, jag har hunnit träna två gånger (plus tre dagars cykling ToR till kontoret) och sovit bra. Ändå känner jag ångest idag, för ingenting. Jag önskar så att jag kunde styra över mina känslor och motverkat när ångesten kommer krypandes men det går inte. Om jag ska försöka att beskriva känslan så känner jag mig stressad inombords, någon form av obehagskänsla som gör att jag inte riktigt kan slappna av. Jag tror att det är resultatet av en sjukt intensiv period där jag bara har kört på men jag vet inte. Nåväl, jag hoppas på en bättre dag imorgon. Då vankas det kalas för barnens kusin Wille som fyller 4 år idag. Det blir bara jag och barnen som åker eftersom Calle ska till Köpenhamn med en kompis. Det ska hur som helst bli så kul att träffa familjen för det var så längesen nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.