Min ”Elsa blus” – en ljusblå blommig blus

Min ”Elsa blus” – en ljusblå blommig blus

Alltså hur passande är det inte att denna blusen heter just Elsa? Jag föll för den direkt när jag såg den, inte bara på grund av det vackra namnet…även om det väckte min uppmärksamhet. Puffärmen, det blommiga printet och färgen. Spot on för min smak! Här har jag stylat den ihop med ett par ljusa kontorsbyxor men den är minst lika snygg till tweedkjolen eller jeansen. Planen var att knäppa av outfitsbilder utomhus men alltså, det var på tok för kallt! Ljuset tillät som tur var att ta bilderna inomhus vilket vi inte har varit bortskämda med på sistone. Oj som jag önskar att vi alltid hade haft förutsättningar för att fotografera inomhus, det hade ju gjort det så mycket lättare för oss som bloggar.

Jag testade även en ny håruppsättning som jag blev lite smått kär i. Nu tog jag inte bilder bakifrån men jag har liksom fäst håret omlott så det ser absolut ut som en avancerad uppsättning fastän den är superenkel. Jag är generellt så trött på mitt hår och till vardags vill jag inte ha håret hängandes i ansiktet varför det alltid blir en slarvig knut baktill. Nu har jag gett mig tusan på att lära mig några få men trevliga uppsättningar som funkar även på jobbet och detta är en utav dem. Jag har även en finare variant på just knut baktill som jag tänkte visa vid något tillfälle.

 Stenströms

Ljusblå blommig blus: Stenströms / Beiga kontorsbyxor: Filippa K

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.